Herstellen van 48 volt lithium / hybride accu's


Welkom bij Maas Schadeherstel, uw vertrouwde partner in het herstellen van schade aan voertuigen en gespecialiseerd in het activeren van 48 volt lithium/hybride accu's na een ongeval. Wij begrijpen dat een ongeluk nooit gelegen komt en dat het herstelproces snel en efficiënt moet verlopen. Daarom staan wij voor u klaar met onze expertise op het gebied van elektrische en hybride voertuigen, met een focus op de merken Volkswagen, Audi en Volvo.

Onze hoogopgeleide en ervaren technici beschikken over geavanceerde kennis en de nieuwste technologieën om 48 volt lithium/hybride accu's die na een ongeval zijn gedeactiveerd, weer te activeren. Dit is van cruciaal belang voor de optimale prestaties en veiligheid van uw voertuig. Bij Maas Schadeherstel streven we ernaar om uw elektrische en hybride voertuig weer in topconditie te brengen, zodat u met een gerust hart de weg op kunt.

Onze dienstverlening omvat niet alleen het activeren van de accu, maar ook een grondige inspectie van het voertuig om eventuele andere schade te identificeren. Of het nu gaat om carrosserieschade, elektrische systemen of andere componenten, wij zorgen voor een volledig herstel van uw voertuig. Onze toewijding aan kwaliteit en klanttevredenheid maakt ons de ideale keuze voor schadeherstel na een ongeval met uw Volkswagen, Audi of Volvo.

Het gaat om lithion 48 volt accus voor mild hybride autos en op plug in hybride autos
Audi heeft ze op A4,A6,A8,Q3,Q5
Volvo heeft ze op
Xc40,xc60,Xc90
V40,V60
Porsche Cayenne en Taycan 2017, 2018, 2019, 2020, 2021
Mercedes

Accu's met de volgende foutcodes kunnen allen gerepareerd worden te weten:
P0A7D00
P0A8000
P0B2900

Als de auto een aanrijding heeft gehad gaat de 48 volt accu in crash mode dat is om kortsluiting en schade aan de batterij te voorkomen.

Er zijn manieren om de crash CQ foutmeldingen te verwijderen
1: Via obd stekker op de auto als de crash niet zo kan worden gewist moet de accu uitgebouwd worden en dan on the bench betekent op tafel met speciale software worden gewist.
2: De printplaat van de accu moet worden uitgebouwd en dan door uitlezing van de eeprom chip te worden gelezen, daarna gewist en met cleared files te worden geïnstalleerd zodat de accu weer als nieuw functioneert.

Neem vandaag nog contact met ons op voor professioneel schadeherstel en het activeren van uw 48 volt lithium/hybride accu. Bij Maas Schadeherstel herstellen we niet alleen uw voertuig, maar bieden we ook gemoedsrust en de garantie dat u weer veilig de weg op kunt.

Bel of mail ons voor vrijblijvend advies