Spotrepair


Spotrepair is een benaming voor het plaatselijk bijspuiten van lakschade. Heb je kleine schade aan je auto? Bijvoorbeeld een (kleine) kras door je autosleutel of takken? In veel gevallen is het mogelijk om alleen plaatselijk dat plekje te spuiten in plaats van het gehele onderdeel. Dit scheelt aanzienlijk in werktijd en kosten.

De methode spotrepair maakt het mogelijk kleine schades aan o.a. bumpers en portieren snel en gemakkelijk te herstellen zonder gebruik te maken van een dure spuitcabine. De methode spotrepair is enkel mogelijk bij schade ter grootte tot maximaal een A4’tje. Heb je dergelijke schade? Neem snel contact op met onze carrosserie vestiging.

Spotrepair is een alternatief voor traditioneel schadeherstel

Bij traditioneel herstel is het gebruikelijk dat de hele bumper of het gehele portier wordt gespoten. Om een mooie overgang te krijgen wordt veelal ook het naast liggend deel mee gespoten. Bij een professioneel uitgevoerde spotrepair houden wij zoveel als mogelijk de originele lak in takt. Alle handelingen worden beperkt tot, op de deel waar de schade zich bevindt. Met een minimale aantasting van de originele fabriekslak.

De beschadiging wordt gerepareerd, geschuurd, gespoten en na gepoetst tot de beschadiging onzichtbaar geworden is en het herstelde onderdeel er weer als nieuw uitziet.

Spotrepair kosten en prijzen

Wat zijn de kosten van spotrepair? Prijzen voor spotrepair zijn afhankelijk van het formaat van de schade. U kunt vrijblijvend een prijsopgave aanvragen.

Bel of mail ons voor vrijblijvend advies